Direct contact? Bel: 035 - 887 77 00

Home > Nieuws > Vacature: junior consultant

Vacature: junior consultant

Vacature: junior consultant

De ijzers zijn heet, nu is het tijd om te gaan smeden aan De Keten!

Ben jij die nieuwsgierige en pragmatische jr. Consultant supply chain, die met onze klant gaat puzzelen om de samenwerking in hun toeleveringsketen te verbeteren?

Ons groeiend consultancybureau De Keten is gespecialiseerd in twee dienstensectoren: de infra branche (energie en telecom) en het sociaal(zorg) domein van gemeenten.

De Keten helpt haar private en publieke opdrachtgevers in deze sectoren om meer te denken én doen vanuit de keten visie en professionele samenwerking.

De nieuwste ontwikkeling in deze dienstverlenende sectoren, waarin schaarste een belangrijk knelpunt is en je toeleveranciers aan je wilt binden,  is het thema “Customer of Choice”.

Wij helpen onze klanten bij het opbouwen van een meer professionele organisatie met sturing op de omliggende keten waarmee hun eigen dienstverlening nauw samenhangt.  Het verbeteren van processen zoals leveranciersmanagement, contractmanagement en inkoopmanagement is hierbij een belangrijk middel.  Hoe doen we dat?  Door praktische projectleiding en -ondersteuning bij en samen met de klant, in plaats van papieren adviesrapporten.

Ons bureau bestaat uit een groep enthousiaste consultants die vanuit hun expertise samenwerken en elkaar versterken. Als leergierige junior consultant krijg je de kans om aan grote projecten mee te werken en je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je je op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen en bieden hiervoor volop kansen.

Als je interesse gewekt is, willen we heel graag met je kennismaken om met ons de ketenpuzzel te maken! Neem contact met ons op, stuur een mail of bel ons.

Martin.schreuder@deketen.nl
Mobiel nummer 06-37282756