Jolien Mestrom

Consultant
Jolien Mestrom

Jolien Mestrom is ambitieus en gaat geen enkel probleem uit de weg. Ze zet zich met veel enthousiasme en bevlogenheid in voor een breed scala aan werkzaamheden die De Keten biedt. Rechtvaardigheid en authenticiteit zijn Jolien haar kernwaarden en zij zal altijd vanuit deze waarden handelen. Tijdens projectwerk ambieert Jolien een win-win situatie, zodat de belangen van iedere stakeholder optimaal gewaarborgd worden. Jolien heeft een uitstekend analytisch inzicht en zodra ze zelf ergens niet uitkomt, schroomt ze niet om hulp te vragen of anderszins “out-of-the-box” te denken. Deze jong professional heeft vaak een andere maar vooral vernieuwende kijk op vastgeroeste principes en geeft daarmee ideeën om werkprocessen te optimaliseren. Daarbij streeft ze  het principe van “first-time-fix” na, ze vindt niets vervelender om onnodige arbeid te verrichten.

Jolien heeft ervaring in het maken van spend-analyses, contractmonitoring, contractaudits en marktonderzoek. Momenteel houdt Jolien zich bezig met de opzet van inkoopbeleid en de bijbehorende processen.

Als Jolien niet aan het werk is, is ze graag bij haar familie in Zuid-Limburg. Daar gaat ze het liefst naar toe op haar wielrenfiets!

Terug naar het overzicht

Home Team Jolien Mestrom