Kennis, kunde en professionaliteit vergroten

Ketenmanagement vraagt om specifieke competenties, kennis en kunde van uw medewerkers. We bieden diverse trainingen en begeleiden medewerkers. Het is mogelijk collectieve of individuele trajecten op te zetten. In alle gevallen staat uw medewerker centraal in de ontwikkeling van zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vakmatige en competentiegerichte trainingen

De Keten beschikt over ruime expertise binnen diverse branches en bedrijfsdisciplines. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij de keuze voor de benodigde opleidingen en/of trainingen voor uw medewerkers. Afhankelijk van de ontwikkelvraag van uw medewerkers, bieden wij u generieke of maatwerk oplossingen aan, zowel collectief als individueel.

Individuele coaching

De coachingstrajecten die we aanbieden, zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker in houding en gedrag. Afhankelijk van het leerdoel, ontwikkelen wij een maatwerktraject. De trajecten zijn gericht op bewustwording van eigen patronen en het ontdekken van ontwikkelpunten. Uw medewerker leert nieuwe vaardigheden en onderzoekt de toepassing ervan in de praktijk. Doelgericht, persoonlijk en praktijkgericht.

Ook verzorgt De Keten vakinhoudelijke coachingstrajecten. Daarbij staat de praktijksituatie van de deelnemer centraal. Er is afwisselend aandacht voor theorie, de toepassing ervan in de praktijk en uitwisseling van ervaringen. 

Locatie 

De trainingen en/of coachingstrajecten kunnen op uw locatie worden gegeven of op een geschikte buitenlocatie. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de trainingsruimte van De Keten in Blaricum.

Home Diensten Coaching & training