Petersburg Consultants

Petersburg Consultants is een hooggekwalificeerd en flexibel ingenieursbureau op het gebied van hoogspannings- en buisleidingeninfrastructuur. Om voorop te blijven lopen in de sector kiest het bureau voor groei, verdieping en continuïteit.

De vraag

Petersburg Consultants wil zich als professioneel opdrachtgever organiseren – in het belang van haar opdrachtgevers en de energieketen als geheel. Daarom vroeg Petersburg Consultants aan De Keten om de organisatie aan de inkoopzijde te helpen professioneler met leveranciers en partners om te gaan.

Onze oplossing

Na een korte verkenning en het gelijktijdig invullen van concrete en urgente vragen, gaven de consultants van De Keten met kennis van de energie- en engineeringthema’s een gerichte training en voorlichtingssessie.
Zo hebben de consultants van De Keten praktisch gereedschap geleverd om met de opgedane kennis en inzicht op een professionele wijze om te kunnen gaan met de leveranciers en partners van Petersburg Consultants.
Naast het leveren van praktische inkooptemplates en contracten, zijn er inkoopprocessen en het inkoopbeleid opgesteld.

Ook zo begeleidt Peterburg haar klanten in de transitie naar duurzaamheid!

Reactie opdrachtgever

 

Anja Vijselaar: “Ik heb De Keten leren kennen als een professionele organisatie die snel schakelt en waarbij we gezamenlijk het inkoopbeleid en proces goed ingericht en op orde hebben gekregen. Ik ben er trots op dat Petersburg de eerste klant van De Keten is geweest.”

Home Nieuws Petersburg Consultants