Vacature Consultant Contractmanagement Sociaal Domein

Ben jij communicatief sterk en weet jij mensen op een natuurlijke manier te overtuigen? Dan komen wij graag met jou in gesprek voor de functie van:

Consultant Contractmanagement Sociaal Domein

32/40 uur - Randstad

Functieomschrijving Consultant Contractmanagement Sociaal Domein
Jij helpt gemeenten om in control te blijven in hun afspraken met zorgleveranciers. Je inventariseert, adviseert én implementeert de beoogde middelen en doelen en zorgt ervoor dat gemeenten weer zelf aan het stuur zitten in plaats van gestuurd worden!

In samenwerking met zorgleveranciers realiseer je de ontwikkeldoelen. Door middel van data en professionele rapportages help je onze klanten (voornamelijk gemeenten) bij het inrichten van een dashboard dat inzicht geeft in de kwaliteit van zorg, de ontwikkeldoelen, de uitgaven en de gemaakte afspraken. Je verbetert processen en ontwikkelt nieuwe producten en diensten die het rendement binnen het sociaal domein verhogen. In deze complexe wereld met veel verschillende stakeholders is relatiemanagement een zeer belangrijk onderdeel van je functie.

Over De Keten
De Keten ontrafelt de complexiteit en helpt bij het krijgen van grip, inzicht en regie op het Sociaal Domein. Gemeenten, hulpverleners, zorgaanbieders, scholen, GGD, huisartsen: gezamenlijk zijn ze betrokken bij het verlenen van hulp aan kwetsbaren in de samenleving. Ze hebben te maken met specifieke wet- en regelgeving met eigen contracten en financieringen. Goed samenwerken is daardoor op voorhand al complex. Daarin biedt De Keten de helpende hand!

Wij zijn een compact team met 4 enthousiaste en bevlogen consultants die hart hebben voor sociaal maatschappelijke vraagstukken en die vanuit hun expertise samenwerken en elkaar versterken. Naast deze vaste groep van 4 werken we met een flexibele schil van professionals in ons vakgebied.

Onze cultuur is te omschrijven als familiair: we gaan informeel met elkaar om, we lachen veel en organiseren veel gezamenlijke activiteiten die onze band versterken. Per 2 weken zijn we 1 vaste dag gezamenlijk op kantoor. Verder zul je veel op locatie bij klanten zijn of vanuit huis werken, daarin krijg je alle vrijheid. Je krijgt de bij jouw ervaring passende verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Waar nodig word je vakinhoudelijk gecoacht door een senior collega en vinden wij het belangrijk dat je jezelf op persoonlijk vlak en vakkennis blijft ontwikkelen. We bieden hiervoor volop kansen en begeleiding.

Wij bieden:

  • Een marktconform bruto maandsalaris;
  • Pensioenregeling;
  • Winstdeling;
  • 25 vakantiedagen + mogelijkheid om bij te kopen;
  • We bieden maatwerk voor mobiliteit.

Jouw profiel als Consultant Contractmanagement Sociaal Domein
Communicatief weet je mensen op een natuurlijke en vriendelijke manier te overtuigen. Je weet ongedwongen hun vertrouwen te winnen en ze te inspireren om in de juiste richting te bewegen. Je overziet de breedte van jouw werkveld en weet successen te boeken in een omgeving die continu aan verandering onderhevig is.

Dit staat op je cv:

  • HBO werk- en denkniveau; voorkeursopleidingen: bedrijfseconomie, bedrijfskunde, bestuurskunde, rechten, social work;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in het managen van ‘strategische contracten’ en/of leveranciers. Dit kan ook zijn als Accountmanager bij een zorginstelling, inkoper van complexe diensten, tender- / aanbestedingsspecialist of HR specialist/HRBP;
  • Ervaring en/of affiniteit met het Sociaal Domein;
  • Een pre is als je aanvullende vakgerichte opleidingen zoals Nevi en/of contractmanagement hebt gedaan of mee bezig bent.

Voeg De Keten toe aan jouw carrière!
Is jouw enthousiasme gewekt en wil je reageren? Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Even geen cv bij de hand? Geen probleem! Geef alleen je naam en telefoonnummer en wij nemen contact met jou op.

Nog vragen? Bel of app dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Home Nieuws Vacature Consultant Contractmanagement Sociaal Domein