Jaap Vonk

Ketenpartner
Jaap Vonk

Indien u in staat bent de inkoop van uw organisatie transparant, doelgericht, beheersbaar en flexibel te maken levert dit direct concurrentievoordeel op dat een grote bijdrage levert aan de continuïteit en winstgevendheid van de onderneming.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Jaap heeft meer dan twintig jaar ervaring in inkoopmanagement bij verschillende multinationals*. In combinatie met de ervaring uit de professionele zeilsport is hij in staat uw inkooporganisatie verder hands-on te sturen in het professionaliseren. Gezamenlijk worden de te nemen stappen benoemd die leiden tot concrete resultaten. Met zijn technische bagage komt dit juist in technische complexe omgevingen optimaal tot zijn recht.

Wat er ook gekozen wordt, de aanpak is planmatig, pragmatisch en resultaatgericht en levert daarmee meerwaarde voor uw klanten waarbij teamwork, creativiteit en enthousiasme de kernwaarden zijn. De gekozen aanpak is begrijpbaar en wordt geborgd binnen uw organisatie zodat u ook in de toekomst in staat bent uw concurrentiepositie te handhaven binnen een duurzame keten.

* Center Parcs, Servex (NS), Heineken NV, Martinair Holland NV. ANWB, NEVI, Fokker, van Oord, IHC, Huntsman

Terug naar het overzicht

Home Team Jaap Vonk