Marco Verheijen

Ketenpartner, keten- en contractmanagementexpert
Marco Verheijen

Haalt u het maximale uit de relaties met uw huidige leveranciers en dragen leveranciers zichtbaar bij aan de doelen van uw organisatie? Kijkt u verder in de keten van leveranciers of beperkt u zich slechts tot 1 schakel in de toeleveringsketen? 

Ketengerichte expertise leidt tot meer waarde, een betere kwaliteit en daardoor betere financiële resultaten die de continuïteit van uw organisatie verbeteren. Kernwoorden hierbij zijn: betrokkenheid, synergie en ondernemerschap. Dit alles met de nodige creativiteit door gebaande paden te verlaten en kennis van buiten naar binnen te halen, met als resultaat continue vernieuwing. Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid verliezen we hierbij de menselijke maat niet uit het oog. Duurzaamheid en aandacht voor de circulaire economie vinden we belangrijk.

Alacritate beschikt in de persoon van Marco Verheijen over een brede inkoop- en managementervaring in zowel de (semi)-publieke als private sector. Hij past deze ervaring toe in zijn rol als interim professional, adviseur of trainer. Continu verbeteren, resultaten boeken en organisaties, medewerkers en leveranciers naar een hoger niveau brengen. Hij is daarbij bevlogen, een ‘bouwer’, heeft oog voor de belangen van betrokken partijen en houdt het resultaat in het vizier. Hij is 25 jaar actief binnen de supply chain en het inkoop- en contractmanagement proces.

Terug naar het overzicht

Home Team Marco Verheijen